Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ανεκπλήρωτα Όνειρα

Σας έχει τύχει πότε να είχατε την επιθυμία να γνωρίσετε ανθρώπους ή να επιθυμούσατε να έχετε ζήσει κάποιες καταστάσεις αλλά χάσατε την ευκαιρία επειδή...αργήσατε να γεννηθείτε;

Να γίνω λίγο πιο κατανοητός φίλοι μου. Είμαι ένας νέος άνθρωπος αλλά οι προτιμήσεις σε διάφορους τομείς και κυρίως στην μουσική είναι πιο πίσω από την εποχή μου. Μακάρι να μπορούσα να είχα δει ζωντανά τον Στράτο Διονυσίου να τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες του και να του έσφιγγα το χέρι. Τον Νίκο Ξυλούρη στο Μεγάλο μας Τσίρκο ή όταν τραγουδούσε μαζί με τους φοιτητές έξω από το Πολυτεχνείο. Και να του έλεγα ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Μακάρι να είχα ζήσει τη λεγόμενη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου. Να είχα δει στο πανί όλες αυτές τις μεγάλες ελληνικές ταινίες. Που τις έχουν παίξει σήμερα τα κανάλια δεκάδες φορές και έχουν χάσει κάτι από τη μαγεία τους λόγω επανάληψης συχνής.

Ταινίες όπως το "Ορατότις Μηδέν" του Νίκου Φώσκολου με τον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο ήρωας να καίει τα υπάρχοντά του και να ακούγεται,σε πρώτη εκτέλεση,το <<Βρέχει φωτιά στη Στράτα μου>>. Να μπορούσα να αντικρίσω τις αντιδράσεις του κοινού μπροστά σε μία από τις καλύτερες σκηνές του Ελληνικού Κινηματογράφου. Κατά τη γνώμη μου μία καλή ταινία χάνει πολύ από τη μαγεία της στην τηλεοπτική της μετάδοση. Το <<πανί>>έχει τη δική του μαγεία.

Μην νομίζετε ότι είμαι αχάριστος φίλοι μου. Οι σχεδόν τρεις δεκαετίες που έχω ζήσει μου έχουν δώσει απίστευτα ωραίες αναμνήσεις. Να ακούω μικρό παιδί τον Αντώνη Καλογιάννη να τραγουδάει <<Σαν τα περιπολικά>> η τον Γιάννη Καλατζή το Δελφίνι-Δελφινάκι.

Να ακούω τα Στρουμφάκια σε κασσέτες. Από τα καλύτερα παιδικά τραγούδια που είχαν βγει τη δεκαετία του 80.

Να κάθομαι οκλαδόν μπροστά στη τηλεόραση και να πέφτει το σήμα του πρώτου <<Ουράνιου Τόξου>>.Πολύ μου άρεσε ό Φώντας Λαδοπρακόπουλος. Περίεργο,μου φαινότανε,μια κούκλα που μιλάει!!!

Να ακούω ξανά και ξανά τον Δίσκο του αγαπημένου μου Παραμυθά. Μία φωνή τόσο οικεία και αγαπητή. Που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια απέκτησε σάρκα και οστά και είχα τη μεγάλη ευτυχία να τον γνωρίσω από κοντά!!

Εκεί γύρω,στα 1995,να ανακαλύπτω τη μεγάλη σύγχρονη λαϊκή φωνή που λέγεται Πασχάλης Τερζής.Η Θεσσαλονίκη έχει βγάλει πολλούς αξιόλογους τραγουδιστές.


Η θητεία μου στην Π.Α.18μηνο μεν αλλά με πολλές ωραίες αλλά και λιγότερο ωραίες στιγμές. Πάνω από όλα ο στρατός είναι μεγάλο σχολείο. Σε πολλούς τομείς.

Το να κάνεις πραγματικούς φίλους. Μπορεί να μου πήρε κάποια χρόνια αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο σοφός λαός μας. Φίλοι σου,πραγματικοί,Μπορεί να είναι αγαπημένα και κάποια πρόσωπα που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά. Αλλά με τα γραφόμενά τους έχουν αγγίξει την καρδιά σου.

Δημήτρη μου μη σταματάς να γράφεις σε χρόνο Ενεστώτα και να μη ξεχνάς ότι στα υπόγεια είναι η θέα.

ΝατασσσΆκι φιλενάδα μου απλά σε ευχαριστώ. Για όλα.

Φωτεινό Αστεράκι. Μη σταματήσεις να χαμογελάς και να μας... φωτίζεις. Συνέχισε να είσαι χαμογελαστή και χαρούμενη. Το έχω ανάγκη.

Μαρία-Φεγγαρένια τα φιλιά μου.

Καλή μου Μάγισσα Νεράιδα του Βοσπόρου δε ξέρω με τι λόγια να εκφράσω την αγάπη μου και το σεβασμό μου φίλη μου. Απλά ευχαριστώ.

Και τελευταίο άφησα τον καλύτερο. Κύριε Νίκο Πιλάβιε Παραμυθά μου να είσαι καλά. Συνέχισε να μας ταξιδεύεις σε κόσμους παραμυθένιους. Με την μοναδικό σου τρόπο. Και την τόσο απαλή και γλυκιά φωνή σου.

Το παρόν λογύδριο είναι αφιερωμένο σε όλους τους Αγαπητούς Φίλους μου που με <<πίεσαν>> να γράψω και με παρότρυναν ξανά και ξανά. Ευχαριστώ για την Ιώβεια υπομονή σας. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας.


Εις το επανιδείν φίλοι μου

52 σχόλια:

  1. Κάθε εποχή είναι όμορφη, Γιάννη μας -πάντα μπορείς να ανακαλύψεις ανθρώπους που θα σε συγκινήσουν, θα σε κάνουν να νιώσεις με τη φωνή τους, θα σε ταξιδέψουν με τα λόγια τους. Αρκεί να έχεις μάτια, αφτιά και καρδιά ανοιχτή.

    ΑΦ, και συνέχισε να γράφεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλενάδα μου σε ευχαριστώ.τα φιλιά μου και στους 2 σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Γιάννη,
    βλέπω ένα Αληθινό δείγμα γραφής και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο...είσαι δηλ. σε χρόνο ενεστώτα :)
    όμως εσύ αναπολείς το παρελθόν με νοσταλγία...θα συμφωνήσω μεχρι κεραίας με το νατασσάκι και θα αναρωτηθώ μαζί σου, αν μπορούμε να επανέλθουμε στο παρόν και να ανακαλύψουμε τα θαύματα που κρύβει...ή που δε βλέπουμε!
    χμ! ώρα να προβληματιστούμε!
    ΑΦ από τον ΑΦΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια καλησπέρα και απ μένα αν και αρκετά αργά!Λατρεύω να γράφω τέτοιες ώρες συνήθως έχει τόσο ησυχία..

    Αρχικά θα πω πως όπως βλέπεις δεν είναι τόσο δύσκολο να γράψεις κάτι δικό σου απλά να βγαίνει απ μέσα σου...αυτό μόνο χρειάζεσαι!Δεν θα σου κρύψω επίσης πώς διαβάζοντας δεν κατάφερα να κρατηθώ η συγκίνηση ήταν μεγαλύτερη! :)

    Δεν είσαι ο μόνος που νιώθει έτσι αυτό είναι σίγουρο..και γω κάπως έτσι νιώθω..και για να είμαι ειληκρινής ίσως και να "ζηλεύω"(με την καλή έννοια)λιγούλακι το τώρα..με την έννοια όλων αυτών που δεν έκανα σαν παιδί,λόγια που ήμουν μικρή και δεν "καταλάβαινα" την σημασία τους κ.α. μπορώ να γράφω ώς το πρωί για αυτά αλλά δεν θα σε κουράσω άλλο...

    Ένας τραγουδιστής,μια ταινία,ένα σειριάλ ναι μπορούν να σου δώσουν μια κατέυθυνση να σε κάνουν να αισθάνεσαι "περήφανος" μα νομίζω οτι οι ήρωες μας είναι απλά αυτοί οι "δεν φαίνονται" οι ΦΙΛΟΙ μας...

    Αχάριστος δεν είναι κάποιος που κάνει όνειρα ή αναπολεί πράγματα..αχάριστος είναι αυτός νομίζω που μένει στα όνειρα και δεν δέχετε να κάνει νέα..Αυτός είναι όμως διπλά χαμένος...γιατί είναι και συνάμα φυλακισμένος απ τον ίδιο του τον εαυτό.

    Και αν και διαφέρουμε περίπου μια δεκαετία που λες και συ έχω να σου πω οτι εγώ "Ουράνιο Τόξο" πρωτοείδα στο Γυμνάσιο όσο αστείο και αν φαντάζει αυτό και μάλιστα δέχτηκα και τα "ανάλογα" σχόλια τότε...Να μιλήσω και για τον Παραμυθά που λες? Όταν είχα ήδη μπεί στο πανεπιστήμιο!οπότε....

    Όσο για τον στρατό θα συμφωνήσω μαζί σου το παρατήρησα και σε ένα Φίλο που μόλις απολύθηκε..επέστρεψε πιο ώριμος και περισσότερο δραστήριος για να μην πώ χαρούμενος όσο αστείο και αν ακουστεί..

    Θα κρατήσω αυτό "Φίλοι σου,πραγματικοί,Μπορεί να είναι αγαπημένα και κάποια πρόσωπα που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά."είναι κάτι που κρύβει μέσα του μια πολύ μεγάλη ΑΛΗΘΙΑ! και μόνο αυτά έχω πιά και αυτοί είναι οι ήρωες μου όλοι εσείς!

    Γιάννη μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όσα λες για μένα αλλά πρέπει να "καταλάβεις" κάτι..Ότι εσείς με κάνετε να χαμογελάω να κάνω "αταξίες" και να είμαι χαρούμενη!

    Σε ευχαριστούμε..Όχι μόνος ανταποκρίθηκες αλλά και με το παραπάνω!
    Νομίζω αρκετά σε κούρασα..ξεχνάω να σταματήσω καμιά φορά!
    καληνύχτα και καλό ξημέρωμα να έχεις!
    ΑΦ και να χαμογελάς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φωτεινή μου φιλενάδα εσύ με συγκίνησες περρισότερο.Είσαι ότι πιο γλυκό τρελό και αξιολάτρευτο έχω γνωρίσει.Και έτσι να μείνεις.Στη φιλία η ηλικία δεν έχει καμία σημασία.Μην ξανακούσω τίποτα για κούραση.Αντιθέτως όταν σε διαβάζω ξεκουράζομαι!!!Και άμα καμιά φορά είμαι στα κάτω μου σκέφτομαι εσένα.Να είσαι πάντα καλά Αστεράκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Γιάννηηηηηηηηηηη!!!Έφτασα και η παρασκευή ελπίζω ξεκούραση σήμερα! :)

    Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια με κάνεις και γίνομαι κατακόκκινο σαν τα παντζαρακια απ την φρουτοπία χιχι!

    Μήπως έγραψα πολλά πάλι και σε κούρασα? :P
    Χαίρομαι που ξεκούραζεσαι τότε χιχι!

    Πρόσεχε όμως αν καμιά φορά είσαι στα πάνω σου και με σκεφτείς μην εκτοξευτείς χιχιχ!
    Και συ να σι καλά Γιάννη μου και να χαμογελάς συνέχεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι αυτό δεν το σκέφτηκα χιχιχιχι!
    καλό!

    Υ.Γ. βρε Γιάννη έχω μια μικρή απορία..Το ρολόι του μπλοκ σου "σταματημένο" είναι? χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε Τζον σύνελθε στα ελληνικά είναι ρίξε μια ματιά θα το βρεις δεν είναι δύσκολο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (για κοίτα Πανόπτη -> Ρυθμίσεις -> Διαμόρφωση και εκεί έχει Μορφή Timestamp και Ζώνη Ώρας ή μετά στα ΣΧΟΛΙΑ που έχει λιγάκι πιο δίπλα) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα, το καλό πράγμα άργησε, αλλά ήρθε!
    Τώρα πια τίποτα δεν σε κρατά, θα γεμίσει ο τόπος ΠΤ και Στρουμφάκια...και σίγουρα πολλά άλλα...έτσι θα βρεις και άλλους με τα ίδια γούστα...και όλα καλά και ωραία!
    Κοίτα ΜΠΡΟΣΤΑ και καλή αρχή, ΑΦ από ΚΜΝΒ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τίποτα βρε Γιάννη μου αυτά είναι εύκολα πιάσε ένα ΑΦ τώρα! :)

    Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συμφωνώ και γω!Αλλά υπάρχουν 1000....000000 τραγουδίτσες μην πάθουμε ΠΤίαση χιχιχ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φωτεινούλα μου έχω πάθει ΠΤίαση εδώ και 14 χρονια και και θα την έχω δια βίου!!!Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ακούω και άλλους.Τσεκαρε το profil μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το στέκαρα ήδη Γιάννη μου απλά "τρόμαξα" λιγάκι με το να γεμίσει ο τόπος ΠΤ χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε αυτό το blog όλα ναω τα περιμένεις Φωτεινούλα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχαχαχαχα! Καλά παραδίνομαι χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα Γιάννη να έχεις ένα όμορφο και γλυκό Σ/Κ με πολλά πολλά χαμόγελα!

    Πρίν λίγο πέρασα και απ τον dimitrisp και είδα την χθεσινή σας συνομιλία.Δεν ξέρω αν βρήκες άκρη με αυτά αλλά νομίζω οτι το παρακάτω είναι πιο εύκολο.

    Σε καθε videaki στο youtube δεξιά έχει 2κωδικούς!Ένα που γράφει URL και ένα που Embed. Κάνεις copy τον δεύτερο(Embed) και μετά πας στην αναρτήση καταχώριση σου και εκεί που γράφεις έχει δίπλα"Επεξεργασία HTML" πατάς αυτό και στο τέλος αυτών που γράφει κάνεις past τον κωδικό.Και μετά πατόντας "Σύνθεση" συνεχίζεις την καταχώριση κανονικά.

    Αυτά! Πιάσε και ένα τραγουδάκι τώρα! http://www.youtube.com/watch?v=vbwmz1rCJzQ&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΦΓ, προχόρα σε θέλει όλη η χώρα!
    Έχεις και εξαιρετική παρέα, τι άλλο θες!
    ΑΦ από ΚΜΝΒ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!! Που είσαι σε συ???! Μας έλλειψες πολύ και σε περιμένουμε άντε έλαααααααααααααααααααααααααα!

    Καλή Κυριακή να έχεις!
    ΑΦ πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ούτε στη Κάρυστο δε μπορώ να πάω ένα Σ/Κ ο άνθρωπος;;;:-):-):-) ΄

    Αριάδνη καλώς ήρθες.

    Καλή μου Μάγισσα Νεράιδα του Βοσπόρου να είσαι πάντα καλά.Σε ευχαριστώ!!

    Πεθεροφωτεινούλα μου να είσαι καλά!!Πολύ γλυκό και συγκινητικό το τραγουδάκι.Θα τσεκάρω αυτό που μου έγραψες για τα βίντεο και θα σου πω.

    Και εσείς μου λείψατε όλοι σας!!!!

    Τα φιλιά μου σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαχαχαχαχα!Άντε βρε Γιάννη και νομίσαμε σε εξαφανίσαμε χιχιχι!

    ΑΦ :) και να χαμογελας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαχαχαχα! Ο καθένας το δικό του τέλεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεσίε βρήκα ένα που λέγε "Η Ιστορία" ίσως είναι αυτό δεν ξέρω..περιμένω να το ξανακατεβάσω να κάνω ταυτοποιήση τα τραγούδια! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τέλειο το blog σου.Δε μου λες και πως βάζεις δίπλα τα blog που παρακολουθείς;Κάτω από το τρελοσελιδοblog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχαχαχα!Σε ευχαριστώ Γιάννη μου!
    Λοιπόν πας προσαρμογή πάνω προσθήκη gadget.Εκεί έχει πολλά που μπορείς να διαλέξεις να βάλεις στο ιστολόγιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιάννη αυτο είναι το cd που έχω "Η ιστορία" λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φωτεινούλα πες ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ από που το κατέβασες.Είναι γνήσιο ΠΤ;μήπως είναι συλλογή;Τα φιλιά μου και ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. χαχαχαχαχαχα!Καλήμερααααα και να έχεις μια υπέροχη μέρα με πολλά πολλά χαμόγελα! :)

    Τι σε έπιασα αδιάβαστο?? χιχιχιχι!Γιούπιιιι!!
    Είναι απ το www.ellinomania.com αλλά νομίζω αν δεν έχεις ξανακατεβάσει απ κει μάλλον θα μπερδευτείς λιγάκι αν και είναι στα ελληνικά..

    Λοιπόν κοίτα να δείς..μπήκα αλλά είναι το μόνο cd που δεν έχει περισσότερες πληροφορίες οι χρονολογία..οπότε ρίξε μια μάτια τι μου βγάζει και πες μου..
    Μπορώ να ανεβάσω κάποια απ αυτά και να τα πάρεις η να στα στείλω κάπως..

    Τερζής Πασχάλης - 1982 - Λέω
    Τερζής Πασχάλης - 1983 - Μίλα μου στον Ενικό
    Τερζής Πασχάλης - 1986 - Εθνική Θεσσαλονίκης
    Τερζής Πασχάλης - 1990 - Είμαι μόνος μου
    Τερζής Πασχάλης - 1991 - Θάθελα νάσουν εδώ
    Τερζής Πασχάλης - 1992 - Μια αφιέρωση καρδιάς
    Τερζής Πασχάλης - 1993 - Αυτοί που δεν μιλάνε
    Τερζής Πασχάλης - 1994 - Άστατος (Cd-single)
    Τερζής Πασχάλης - 1994 - Μεσόγειος
    Τερζής Πασχάλης - 1995 - Άφησέ με μόνο
    Τερζής Πασχάλης - 1995 - Τραγούδια μιάς ζωής
    Τερζής Πασχάλης - 1996 - Αυτά είναι τα τραγούδια μου
    Τερζής Πασχάλης - 1997 - Παλιόκαιρος
    Τερζής Πασχάλης - 1998 - Ο δικός μου ο δρόμος
    Τερζής Πασχάλης - 1999 - Δεν με κατάλαβες ποτέ
    Τερζής Πασχάλης - 2001 - Ζειμπέκικα
    Τερζής Πασχάλης - 2001 - Θέλω να πώ
    Τερζής Πασχάλης - 2002 - Φωτιά στις νύχτες
    Τερζής Πασχάλης - 2003 - Βαρέα Ανθυγιεινά
    Τερζής Πασχάλης - 2004 - Στα υπόγεια είναι η θέα
    Τερζής Πασχάλης - 2005 - Τα Καλύτερα
    Τερζής Πασχάλης - 2005 - Αρχιπέλαγος
    Τερζής Πασχάλης - 2006 - Είναι κάποιες Αγάπες
    Τερζής Πασχάλης - Η ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φωτεινούλα μου έχω περρισσότερα από αυτά!!!!Το καινούργιο για μένα είναι ο Άστατος σε CD-single.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ.Μένεις Αθήνα;

    Το Λέω και το Μίλα στον Ενικό πρωτοκυκλοφόρησαν σε CD με τα εξώφυλλα από τους γνήσιους Δίσκους του 82-83 και επανκυκλοφόρησαν πριν λίγα χρόνια με νέα ηχητική επεξεργασία και πρόσφατες φωτό του ΠΤ στα εξώφυλλά τους.

    Τα Είναι κάποιες Αγάπες και Στα υπόγεια είναι η Θέα επανακυκλοφόρησαν με καινούργια τργούδια έκαστος.Επίσης κυκλοφόρησε CD-single Στα υπόγεια είναι η Θέα μόνο με τα 3 καινούργια τραγούδια πριν την επανακυκλοφορία του Δίσκου.

    Επίσης κάποιες συλλογές του που έχω εκτός από αυτές που αναφέρεις.Η τελευταία του συλλογή είναι ένα non-stop.

    Το τραγούδια μιας ζωής κυκλοφόρησε το 2001,όχι το 1995, και είναι το μοναδικό του ηχογραφημένο
    live.

    Eπίσης οι 667 κυκλοφόρησαν μια συλλοόγη με διασκευές σε τραγούδια του ΠΤ με τίτλο Ψυχεδέλεια.Στα οποία έγραψαν την μουσική από την αρχή και κράτησαν μόνο τη φωνή του ΠΤ.Ένα παράδειγμα.Η Τυπική Διαδικασία από έτσι( http://www.youtube.com/watch?v=tiCb1ztFWoI)
    έγινε έτσι
    (http://www.youtube.com/watch?v=RAAhojyC6yk)

    Επίσης σε ένα άλλο site ανακάλυψα και μία συλλογή με τίτλο ντουέτα,που δεν έχω,με τραγούδια που είχε τραγουδήσει σε δίσκους άλλων.

    Και κάποια ιστορικά για τον Αστατο (http://www.youtube.com/watch?v=B4ZX135obyU)αν θες να τον ακούσεις.Ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του ΠΤ επί Αθηναικού εδάφους.Με τα χίλια ζόρια καταφέραν να τον πείσουν να το τραγουδήσει.Και αυτό γιατί το περιεχόμενο του τραγούδιού ήταν εντελώς αντίθετο με το χαρακτήρα του.Το ηχογράφησε με τη συμφωνία να μην μπει σε Δίσκο.Οι παραγωγοί του όμως είχαν άλλη άποψη.Το έβαλαν στο Δίσκο Μεσόγειος,1994,κρυφά απο εκείνον και μάλιστα πρώτο τραγούδι του Δίσκου.Σκέψου τι φοβερή επιτυχία έκανε τότε για να κυκλοφορήσει και μόνο του.

    Υπάρχουν πολύ λίγα που δε ξέρω για τον ΠΤ Φωτεινούλα μου

    Συνόλικα έχω γύρω στα 27 με 28 ΓΝΗΣΙΑ CD του ΠΤ(συλλογές και κανονικοί δίσκοι) χώρια τις συλλογές πού έχουνε βγει σε εφημερίδες και περιοδικά.ΠΤΙΑΣΗ FOR EVER

    Τα ΑΦ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαχαχαχαχα!Με τρέλανες λιγάκι χιχιχι!Για τα ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ σου είπα να στα στείλω αλλά μου είπες τα έχεις!οκ...Όχι δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα αλλά μπορώ να βρω τρόπο να στα στειλω..Απ αυτά που σου είπα μόνο αυτά τα δυο θέλεις?

    Μπορώ να στα στείλω με 2 τρόπους είτε να μου δώσεις το μαιλ σου και να στα στέλνω ένα ένα γιατί δεν τα χοράει αλλιώς ή να τα ανεβάσω στην άλλη μου σελίδα και να κάνεις κλίκ και να τα κατεβάσεις απ κει κατευθείαν...τι θέλεις?

    Τώρα για τα άλλα που λες παραδίνομαι θα κοιμάμαι και θα λέω στον υπνο μου ΠΤ ΠΤ ΠΤ χιχιχιχιχιχιχιχι!

    Α ωραία εγώ θα στα βρώ οτι δεν ξέρεις χιχιχι!
    Μάλιστα κατάλαβα!

    ΑΦ πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φωτεινούλα μου δε με προσέχεις.Σου είχα πει ότι το είχα και τ έχασα σε πυρκαγιά.Και ότι στο youtube βρήκα τα 2 από τα τραγούδια που είναι με στίχους.Τα άλλα τρία είναι ορχηστρικά.Οπότε από τη στιγμή που δε μπορείς να μου βρεις το γνήσιο μη σε παιδεύω.Την ιστορία όμως την θέλω οπότε θα σε παιδέψω.Κρίμα που δεν είσαι Αθήνα Φιλενάδα.Θα γούσταρα να γνωριστούμε από κοντά σε καμιά μάζωξη του Π.

    Το e-mail μου,περιέργως,είναι αυτό:pashalisterzis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να μαι και γω πάλι!

    Φυσικά και σε προσέχω αλλά με ψηλομπέρδεψες τότε!
    Αααααα μάλιστα!Το γνήσιο δεν μπορώ να στο βρω απ τα διάφορα site που μπαίνω δυστυχώς!

    Δεν είναι παίδεμα καθόλου μ αρεσει να ασχολούμαι με τέτοια!

    Ναι όντος κρίμα που δεν είμαι εκεί αλλά θα γνωριστούμε καμιά φορά που θα πάει..

    Thanks για το μάιλ θα το χω υπόψην μου μήπως όμως μπορείς να τα κατεβάσεις απ την σελίδα μου αν τα ανεβάσω? νομίζω είναι πιο εύκολο και για τους δυο μας..

    ΑΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με απλές οδηγίες νομίζω πως θα τα κατφέρω.Με την ησυχία σου Φωτεινούλα μου.Τα ΑΦ μου συμπεθέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαχαχαχα!Οκ δεν είναι δύσκολο 2κλικ θέλει όλα και όλα για αυτό το είπα!Τα έχω βάλει και κατεβαίνουν και μετά θα στα ανεβάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να μαι πάλι!Έτοιμα!Έχουμε και λέμε:

    Εδώ είναι ΒΑΡΕΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ.Κάνεις copy ΟΛΟ το παρακάτω
    http://cid-df7fa4f9bda572ba.skydrive.live.com/self.aspx/%CE%A0%CE%B1%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82%20%CE%A4%CE%B5%CF%81%CE%B6%CE%AE%CF%82/%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%95%CE%91%20%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%A5%CE%93%CE%99%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91/01.%20%CE%98%CE%A5%CE%9C%CE%9F%CE%A3.mp3

    και στο βάζεις σαν διευθυνση σε μια σελίδα.πατάς να μπείς....Σε πάει κατευθείαν στο 1ο τραγούδι!Ακριβώς πάνω απ το εικονίδιο με το τραγούδι γράφει ΛΗΨΗ θα το πατήσεις και θα σου πει να κατεβασεις το 1ο τραγούδι(ο θυμός) ...Στην ίδια σελίδα δεξιά θα δεις και τα υπόλοιπα..Με τα βελάκια πάς μπρος πισω κάνεις κλικ πάνω στο καθένα και λήψη!

    Αφού τα κατεβάσεις και τα 5απ κει θα κάνεις το ίδιο με αυτή την διεύθηνση
    http://cid-df7fa4f9bda572ba.skydrive.live.com/self.aspx?path=%2f%CE%A0%CE%B1%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82%20%CE%A4%CE%B5%CF%81%CE%B6%CE%AE%CF%82%2f%CE%97%20%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%91%2f01.%20%CE%9F%20%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3%20%CE%9C%CE%9F%CE%A5%20%CE%9F%20%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%A3.mp3

    για το άλλο cd(Η ιστορία)..

    Δεν πιστεύω οτι είναι δύσκολο αυτό που μόλις σου εξήγησα...αν έχεις απορίες ακούω και αν πάλι δεν μπορείς θα στα στείλω ένα ένα σε 26μαιλ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμπεθέρα μου θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω.Προς το παρόν ελπίζω να με συγχωρέσει η ΚΜΝΒ.Σαν παιδάκι και εγώ έκανα αταξία.:-(

    ΣΕ ευχαριστώ τα ΑΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα Γιάννη μου!

    Εντάξει θα περιμένω να μου πεις...καλά να περνάς και να χαμογελάς!

    ΑΦ πολλά πολλά!

    Υ.Γ. και προτιμώ το ονοματάκι μου το εδώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπέρα Γιάννη και καλό Μήνα!
    Σε ευχαριστώ!
    ΑΦ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τώρα μπήκα στα link που ου έστειλες ΑΦ.Σε ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τίποτα Γιάννη μου να σαι καλά...ελπίζω να τα κατάφερες όλα οκ ε?

    ΑΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σε νιώθω Ιωάννη.Είμαστε και ηλικιακά κοντά...
    Ξέρω πως είναι να νιώθεις πως ήρθες αργά :)
    Τι να κάνουμε?Κοιτάμε την ομορφιά του τώρα :)
    Δε γίνετε κάτι άλλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Selena φιλενάδα μου σε ευχαριστώ.Μόνο που γνωρίσα όλους εσάς τους τελευταίους μήνες με έχει χαροποιήσει πολύ.Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή